top of page

Získali jsme dvě ocenění v odborné soutěži Stavba MSK 2016


V industriálních prostorách Kompresorovny areálu Landek Park byly ve čtvrtek 15. června 2017 slavnostně vyhlášeny výsledky XI. ročníku soutěže STAVBA MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE. Vyhlašovateli soutěže Stavba Moravskoslezského kraje, která se každoročně koná pod záštitou hejtmana a letos také pod záštitou ministra průmyslu a obchodu Jiřího Havlíčka, jsou Svaz podnikatelů ve stavebnictví, Česká komora autorizovaných inženýrů a techniků a Obec architektů.

V soutěži jsme byly úspěšní v případě obou přihlášených staveb. V rámci kategorie rodinné domy jsme získali hlavní cenu v kategorii Rodinné domy, a to za stavbu rodinného domu v Malenovicích. V rámci kategorie Stavby občanské vybavenosti – rekonstrukce jsme pak získali čestné uznání (odpovídá ceně za společné 2. a 3 místo v kategorii) za stavbu Rekonstrukce Čermákovy vily v Místku.

Děkujeme zejména investorům obou oceněných staveb, že v nás vložili svoji důvěru nejen ve fázi přípravy projektu, ale i během celé realizace stavby! Děkujeme :)

Verdikt odborné poroty:

„Z koncepce stavby je zřejmý přístup autora, který respektuje potřeby investora a požadavek na hlavní funkci rodinného domu, kterou je společný rodinný život. Tomu je zde dopřán velkorysý prostor v centrální části domu, který je zároveň pomyslným těžištěm stavby. Navzdory poměrně velké zastavěné ploše má stavba díky hmotovému a materiálovému řešení příjemné proporce a je odpovídajícím způsobem zasazena do prostředí.“

Poslední novinky
Archív novinek
Hledat podle štítků
Zatím žádné štítky
Následujte nás
  • Facebook Basic Square
  • Pinterest Classic
bottom of page